Членовете на Камарата на лордовете нанесоха първото си поражение срещу

...
Членовете на Камарата на лордовете нанесоха първото си поражение срещу
Коментари Харесай

Законопроектът за убежището в Руанда на Риши Сунак претърпя голямо поражение в Камарата на лордовете

Членовете на Камарата на лордовете нанесоха първото си проваляне против спорния законопроект за убежището в Руанда на премиера Риши Сунак в ход, целящ да подсигурява, че законодателството е в цялостно сходство с вътрешно и интернационално право.

Около 274 членове на горната камара на Обединеното кралство гласоподаваха за изменение на законопроекта, импортирано от лейбъристката Върнън Коукър, като 102 гласоподаваха срещу в понеделник.

Правозащитни групи, специалисти по имиграционното право и Върховният комисариат на Организация на обединените нации за бежанците обявиха, че законодателството в настоящето му положение би сложило Обединеното кралство в нарушаване на отговорностите си според интернационалното право.

Колегите тази седмица ще бъдат гласоподаване на съвсем 50 промени на законопроекта, които имат за цел да отстранен правните спънки пред проектите на държавното управление да изпрати търсещи леговище в източноафриканската страна и да разрешат първите полети за извеждане да излетят преди общите избори, предстоящи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР