Членове и симпатизанти на Гражданско обединение Бургазлии се срещнаха с

...
Членове и симпатизанти на Гражданско обединение Бургазлии се срещнаха с
Коментари Харесай

Бургазлии се срещнаха с лидера на ПП МИР Симеон Славчев, той открои основните приоритети за областта


Членове и симпатизанти на Гражданско обединяване Бургазлии се срещнаха с ръководителя на Политическа партия МИР и лидер на листата във 2 МИР в Бургас Симеон Славчев. Броени дни преди провеждането на изборите представители в 49-ото Народно заседание на Република България, двете страни разискаха десетки наболели тематики за Бургаска област, обмениха хрумвания и оферти в диалогичен диалог, траял близо два часа в една от залите на Бургаския свободен университет. 

Г-н Славчев посочи своите три съществени целта за Бургас и района: стопанска система, туризъм и обучение. „ Изграждането на газов хъб в Бургас ще съживи стопанската система и ще сътвори стотици работни места. Това не е евтина инвестиция, само че тя ще се изплати неведнъж с годините “, безапелационен бе Славчев. 
-->
„ Туризмът е вторият ни приоритет, както и развиването на дребния и междинния бизнес, обвързван с него. Сезонът тук не би трябвало да продължава 3 месеца, а да бъде през цялата година. Бургас и региона не разполагат единствено с плажове, а и с минерални извори, които би трябвало да бъдат промотирани и показани пред света. Това е и една от нашите концепции. Трябва да се обърне съществено внимание и на образованието. Бургас би трябвало самичък да основава и образова фрагменти, които да бъдат подготвени да вземат участие интензивно в областта на туризма “, сподели още Славчев. 

По време на диалога бяха разисквани още настоящи тематики, измежду които медицина, спорт, просвета. Беше коментиран и казусът с неналичието на задоволително вероятности и благоприятни условия за професионална реализация на младежите, които все по-често избират да търсят щастието надалеч от родния град.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР