Членът на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов се върна

...
Членът на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов се върна
Коментари Харесай

В офиса на Дора Милева в Кърджали - разказ от първо лице

Членът на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов се върна към края на пролетта, когато в Кърджали се организира търгът за емблемата на ЦСКА, извоюван от " Ред Енимълс " с оферта 8 милиона лв..

" Седяхме в помощението в дома на Дора Милева, който е и нейн офис, и си мълчахме беше необичайно. До този миг не се познавах с Иван Велчев - Кюстендилеца. Някои хора говореха по телефона, обикновено. Аз слушах аудио книга. Когато пристигна моментът за подаване на офертите, оставихме нашата. " Ред Енимълс " подаде своята оферта 3-4 минути преди приключването на периода.

Срещнахме се с доста хора, на които представихме нашите проекти. Подписахме контракт и по този начин осигурихме парите за емблемата. Не виждам какво толкоз необичайно има, когато сме подписали контракт за конфиденциалност. Зад компанията " Ред Енимълс " кой седи? Те от кое място имат 8 милиона лв. за емблемата? Не съм чул Гриша Ганчев да споделя непосредствено, че той персонално ги финансира.

Получавам закани, да. Но това са хора, на които им липсват първите седем години. Аз съм роден на километър и половина от " Армията ". Ходя на мачове на ЦСКА от тригодишен. Няма да не помни мача с Блекбърн, когато Бадема влезе като промяна и направихме 3:3. Или по какъв начин чаках да вляза на стадиона над три часа за мача с Атлетико Мадрид ", довери Газдов в " От дузпа в тъч " на Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР