Членът на Управителния съвет на Левски – адвокат Борислав Георгиев,

...
Членът на Управителния съвет на Левски – адвокат Борислав Георгиев,
Коментари Харесай

Борислав Георгиев: Борбата бе за честта и достойнството на Левски, имаше пълно недоверие към клуба

Членът на Управителния съвет на Левски – юрист Борислав Георгиев, даде изясненост по отношение на моментното финансово положение на клуба. Той взе присъединяване в проведената от клуба конференция дружно със притежателя Наско Сираков и изпълнителния шеф Даниел Боримиров.

„ Нямахме концепцията да споделяме, това което ще чуете. Идеята беше да създадем една равносметка  за едногодишното ръководство, за това какви цели си поставихме и какво постигнахме. За страдание след два отрицателни резултата на тима, незабавно започнаха внушения, тълкования и лъжи, които основават една мъка у почитателите, на които сме доста задължени за това, че през всички тези месеци бяха до клуба. Ще си разреша една ретроспекция, с цел да научите какво заварихме преди една година ”, стартира Борислав Георгиев.

„ Всички тези неща, които ще кажа ще бъдат осъвременени. Те бяха казани и на общото заседание. Сега стартира следващата медийна офанзива, която не можем да оставим без коментар. Аз одобрявам всички левскари, не одобрявам, когато се подлага на критика без хрумвания. Всеки има визии, ние също може би сме бъркали, само че когато правиш тези внушения, би трябвало да дадеш и хрумвания, които аз в тази една година не видях. ”

„ Какво заварихме? Дълг в размер на 12 млн.лева,  необслужвани отговорности. Задължения просрочени, изискуеми към снабдители, кредитори над 2,5 млн. лв.. Празен магазин, даже и остарялата стока не бе изплатена. Над 750 000 лв. усвоени и изхарчени по договорите с генералния спонсор. Това са пари, на които не можехме да разчитаме. Огромна е заслугата на синята общественост. ”

Има изказвания, че Левски се е лишил от едно доста умело ръководство. Не обичам да разясня предходното ръководство, само че е хубаво да знаят сините почитатели цифрите. Имаше цялостно съмнение към Левски. Те не желаеха да беседват с нас. Пълно съмнение към бизнеса поради тези просрочени суми.

Наложихме си къси цели, добра финансова дисциплинираност и да върнем доверието на хората. Борбата е за избавяне на достойнството и достолепието на Левски, за запазването на неговата еднаквост. Да нямаме тирета, запетайки и други препинателни знаци. Най-лесният вид е този, който направиха други клубове. Левски да бъде с гордо вдигнато лице и всички левскари да гледат с гордо вдигната глава ”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР