Членът на НИС на СДС Валентин Станев навършва 59 години

...
Членът на НИС на СДС Валентин Станев навършва 59 години
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Вальо!

Членът на НИС на Съюз на демократичните сили Валентин Станев навършва 59 години

Честит рожден ден, господин Станев! Пожелавам Ви най-много здраве, доста триумфи в персонален проект и доста реализирани триумфи в професионален и политически.

– Г-н Станев, иска ми се на днешния ден да ви попитам какво ви радва на 59 години? Какво успяхте да постигнете и какво, в действителност, е значимото за Вас в живота?
– Винаги ме радват околните. Нищо не си коства без тях. Когато те са до мен, когато има с кого да споделиш празници и неволи си благополучен човек. Аз съм късметлия. Другото значимо нещо в живота е здравето. Без него нито един проект за бъдещето не би се осъществил и щастието не би било цялостно. Това са двете неща, които са били и не престават да бъдат най-важни в моя живот.

– Като член на Националния изпълнителен съвет на Съюз на демократичните сили, не мога да не ви попитам в политически аспект какви бъдещи цели сте си сложил? Какви са фантазиите ви за Синята партия?
– Съюзът на демократичните сили заслужава да бъде част от ръководството. Мечтая за това – на идващите парламентарни избори, да получи признанието, което заслужава, тъй като синята партия постави началото на демокрацията в България. Съюз на демократичните сили постави основите на всички промени и следва да се отдаде заслуженото на синята концепция. Защо? Защото най-големите и най-трудните политически решения бяха взети от Съюз на демократичните сили.

– Вече сме в по-спокойния стадий от рецесията, провокирана от пандемията от COVID-19. Как се справихме с спешната обстановка, по какъв начин оценявате държавните дейности?
– Справянето с рецесията има два аспекта – здравен и стопански. Предприетите в стопански аспект ограничения са съответни. Смятам, че в случай че продължат в същия дух, някои стопански субекти могат да претърпят и промени, само че използването им с нужната политическа воля ще резервира темповете на развиване на равнищата, каквито бяха и преди рестрикциите, наложени от пандемичната конюнктура. Това ще даде опция и по-бързо да излезем от рецесията.

В здравен аспект считам, че държавното управление се оправи прелестно, тъй като в България не се позволи всеобщото заболяване на хора, смъртността не беше толкоз висока и мисля, че заслугата за тези резултати е напълно на подхванатите навременни ограничения.

Като цяло държавното управление се оправя, въпреки някои от икономическите стъпки следва да бъдат изменени в посока възстановяване. Те по този начин или другояче бавно се трансформират, по тази причина считам, че и в този аспект държавното управление ще успее да възстановява ситуацията.

Благодаря Ви, за отделеното време. Пожелавам Ви да сте все по този начин сияен човек, постоянно ухилен и радостен празник!

Геновева Михайлова /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР