Членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, коментира

...
Членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, коментира
Коментари Харесай

Петър Ганев: Очаквам 300 бона приход от акциите на Левски

Членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, разяснява увеличението на капитана на клуба и бъдещите нови акционери. Той предвижда, че приходът за " сините " от акцията ще е към 200-300 хиляди лв..

" Нормално е това да става посредством акция. Не мисля, че някой си е раздробявал краткотрайните удостоверения през последните 2-3 години. Това е едната забавна тематика, че доста хора ще си разбият краткотрайните удостоверения и ще дарят акции на други. Аз към този момент я направих тази процедура. Направих това преди да бъде оповестена на уеб страницата. Разбих ги на 5 по 20. Сега хубавото е, че в тези удостоверения ще написа твоето име. Има сантиментална стойност това ", сподели Ганев в диалог с членове на Сдружението " Левски на левскарите ".

" Всъщност една от огромните вести на Оценка за съвместимост ще се случи преди него. Левски ще има нови акционери. Ако все още клубът има към 1100-1200, може да спекулираме с какъв брой ще набъбнат, само че за какво да не са 2000. Отделно от това Наско Сираков също ще раздроби част от акциите, спазвайки обещанието си да направи други акционери ", продължи той.

" Другият въпрос е каква би била оценката, какъв брой нови акции биха се записали и какъв би бил приходът в клуба. Тук явен проект няма ", съобщи още Ганев.

" От позиция на последователите моята прогноза е към 1000 нови акционери и доход от може би 200-300 хиляди лв.. Не виждам по какъв начин органично ще натрупаме някакви милиони, в случай, че приказваме за към 1000 акционери ", добави още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР