Членът на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър-Грийн, републиканец

...
Членът на Камарата на представителите на САЩ Марджъри Тейлър-Грийн, републиканец
Коментари Харесай

Републиканка предложи лазери да спират мигрантите по границата на САЩ

Членът на Камарата на представителите на Съединени американски щати Марджъри Тейлър-Грийн, републиканец от Джорджия, прикани за потребление на израелските разработки в региона на лазерните оръжия за отбрана на американските граници от напора на мигранти.

„ Средствата, отпуснати по законопроекта ще бъдат употребявани за създаване на лазерна галактическа технология на южната граница на Съединените щати “, гласи текстът на поправката, която тя разгласява в обществената мрежа X. " Преди това гласувах за финансиране на галактически лазери за защитата на Израел. Америка би трябвало да вземе съществено националната си сигурност и заслужава същата отбрана на границите, която Израел обезпечава ", разяснява конгресменката препоръчаната корекция.

В този подтекст тя се базира на законопроекта, съгласно който Съединените щати биха похарчили 1,2 милиарда $ за създаването на лазерната система Iron Beam, употребена от Израел. Това е система за тактическа противоракетна защита, предопределена за прихващане и заличаване на ракети на разстояние до 7 км, която употребява мощен лазерен лъч като шокиращ фактор.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР