Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков не разбира защо

...
Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков не разбира защо
Коментари Харесай

Лечков: Всеки може да жали, но не разбирам какво жали екипът на Бербатов

Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков не схваща за какво екипът на Димитър Бербатов нападна изключителния конгрес, за който е упорствал.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Софийски градски съд е спрял процедурата по регистриране на решенията на конгреса на Българския футболен съюз от 12 октомври, включително и преизбирането на Борислав Михайлов за президент. Лечков посочи, че не става дума за отвод за регистриране, а това е просто една процедура.

" Това е процедура, не е отричане. Охранително произвеждане е, би трябвало да се вземе поради претенцията на тези клубове към провеждането ", сподели той.
Снимка: Lap.bg
Действията на съда идват след обжалване на процедурата по осъществяване на конгреса от три клуба - ФК " Балкан Варвара ", ФК " Венци " и ФК " Русокастро ".

Димитър Бербатов и щабът му сигнализират още, че повече от месец след провеждането на конгреса, протоколът от него не е подаден и по този метод се пораждат подозрения, че може да бъде подправен.

" Този екип (б. ред. - екипът на Бербатов) искаше ексклузивен конгрес, получи се. Съдът им го назначи. Сега те нападат тези неща, които те са желали. Още тогава споделих, че съдийката, съгласно мен, непозволено си е назначила този конгрес. Не виждам какво повече може да се разяснява тази тематика. Всеки има право да жали, въпросът е какво жали. На мен не ми е ясно те какво жалят. Те желаеха този конгрес да се организира, а в този момент го нападат ", съобщи Лечков при прибирането на националния отбор след загубата от Швейцария.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР