Член на семейството на две израелски момчета, освободени от плен

...
Член на семейството на две израелски момчета, освободени от плен
Коментари Харесай

Терористите на Хамас заклеймиха израелски деца като заложници, в случай че избягат, казва роднина

Член на фамилията на две израелски момчета, освободени от плен на Хамас тази седмица, сподели, че са били жигосани като добитък, наред с други измъчвания, през седмиците, в които са били държани в Газа от 7 октомври, съгласно отчет.

Братята Ягил Яков, 12, и Ор Яков, 16, бяха освободени в сряда по време на краткотрайно преустановяване на огъня, при което бяха освободени почти 110 заложници. Техният чичо сподели, че терористите маркираха всяко момче, като използваха изпускателната тръба на мотоциклет, с цел да ги разпознават при положение, че избягат, оповестява Times of Israel.

„ Те ни описаха истории за това, през което са минали в Газа. Историите са ужасни “, сподели Янив Яков в Северна Македония с израелския външен министър Ели Коен. „ Всяко дете, взето от Хамас, беше качено на мотоциклет и те взеха всяко дете, взеха крайници му и го сложиха на ауспуха на този мотоциклет, тъй че те имат изгаряне, тъй че ще бъдат маркирани, в случай че бягат, в случай че избягайте, с цел да може [Хамас] да ги на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР