Член на журито на Академията на филмовите изкуства и науки

...
Член на журито на Академията на филмовите изкуства и науки
Коментари Харесай

Дама от журито на Оскарите оплю номинациите

Член на журито на Академията на филмовите изкуства и науки оплю „ Ирландецът “ и няколко други ленти от номинираните за най-хубав филм. Дамата, която не се посочва, седна пред „ The Hollywood Reporter “, с цел да разяснява догатките си за развиването на Оскарите. Журито на Академията се състои от общо 8469 члена, основно артисти.

Жената съобщи, че филмът на Мартин Скорсезе е отегчителен, прекомерно дълъг и действието непрестанно зацикля.

„ Подмладяването на актьорите не се получи – липсваха им бръчките, само че си личеше, че са възрастни хора. Нито един воин не можа да ме завоюва и не ми пукаше за никого. Лентата си обезпечи цялото това внимание единствено поради Скорсезе – в случай че някой различен я беше режисирал, публиката нямаше да се впечатли “, разяснява тя.

Дамата продължи с „ Малки дами “: „ Актьорската игра е зле, на моменти смущаваща и нямам визия за какво са взели четири английски актриси да се вършат на американки. Повтарящият се претекст за бедността беше сложен за издържане – героините живеят в прелестна двуетажна къща с готвач “.

Тя добави, че й е било мъчно да се смее на шегите в комедията „ Джоджо заека “, където се споделя за Хитлер и нацистите, без значение, че намира кино лентата за „ приветлив “.

Жената укори и „ Брачна история “, наричайки сюжета „ нереалистичен “ – основните герои са звезди от Бродуей, животът им е очевидно повече от удовлетворителен и нямат никакъв мотив за бракоразвод. Но похвали военния епос „ 1917 “, очаквайки той да завоюва и разкри, че персоналният й любимец е „ Имало едно време в Холивуд “, тъй като е „ по-сложен “ и „ най-запомнящ се “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР