Чийтърите не са просто досада, но могат да бъдат нещо

...
Чийтърите не са просто досада, но могат да бъдат нещо
Коментари Харесай

Хакер се ядоса не на шега на Blizzard

Чийтърите не са просто скука, само че могат да бъдат нещо доста повече от това, изключително в днешните спортни игри. Те могат също по този начин да отхвърлен мнозина от обичаното ви игрово заглавие и да създадат всекидневието ви дребен пъкъл. Така мисли и Мохамед Ел-Шарифи с псевдоним GamerDoc, прочут още в общественото пространство с OVPD или Overwatch Police Department.

GamerDoc е един същински шериф в Джънкъртаун. Но за жалост, въпреки и Blizzard да се вслушват в гласа му от време, очевидно в последно време това не се случва толкоз постоянно, колкото му се желае на него. И е решен да работи жестоко, с цел да бъде чут гласа му.

Той прекарва неуморно часове и дни наред да търси чийтърски групи и да ги разкрива пред Blizzard, с цел да опази света на Overwatch, която той счита за „ най-хубавата игра, създавана в миналото “, чист. Самият Шарифи признава в изявление за The Loadout от края на предходната година, че любовта му към играта не е инцидентна. Тя безусловно го избавя в един тъмен интервал от живота му. А в този момент той ѝ се отплаща, търсейки хората, които желаят да я съсипят.

Security Newspaper оповестяват в края на предходната седмица, че Шарифи е изпратил намерено писмо на Blizzard, в което заплашва компанията, че в случай че не вземат ограничения за информацията, която той им подава, ще се види заставен да разгласява чийтовете, до които има достъп.

„ След седмица от през днешния ден, ще обявявам всичко в една директория, в случай че не получа естествен отговор. Ще направя тази игра пет пъти по-зле от това, което съставлява сега. Няма да остана безразличен и да се върша, че нищо не се случва “, написа GamerDoc. В своето писмо, той подлага на критика сегашното положение на играта, неналичието на връзка сред разработчиците и геймърската общественост и неналичието им на интерес да проверяват случаите на нечестна игра и други неща, като нежеланието им да създадат нещо против Discord сървърите, за които той им предава, употребявани в офанзиви против геймъри.

За последно той изпраща на Blizzard 18 новооткрити чийт-енджина, които са били създадени неотдавна и ще влязат в деяние.

Посланията му са леко объркващи като че ли. От Twitter акаунта на OVPD, той показва насладата си от това, че е получил противоположна връзка, а единствено два дни по-късно написа това:

„ Чувствам се толкоз беззащитен. Изглежда никой не взема на съществено казуса макар доказателството, което изпратих. Предполагам, че е просто време да се предам. Но всичко в мен ми приказва да не го върша, тъй че не знам просто към този момент “, написа през вчерашния ден в Twitter Шарафи.

Дали ще разгласява компрометиращата информация, с която разполага или не, следва да разберем.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР