Читателски сигналВ последните дни около името на транспортния бос Ваньо

...
Читателски сигналВ последните дни около името на транспортния бос Ваньо
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Клюка от зарязана мацка разкрива скандални тайни за интимния живот на баровеца с Бугати! Вижте на какво е подлагал жените си

Читателски сигнал

В последните дни към името на транспортния необут Ваньо Алексиев, който взе акъла на цяла България, подкарвайки най-скъпата кола в света – „ Бугати Широн ” за 5 милиона лв., стартира да се шуми много. Освен за гъзарското  возило се отприщиха тематики и за персоналния живот на шефа на „ Биомет “.


В сигнал до HotArena, неизвестен четец разкрива скандални секрети от персоналния живот на баровеца, които ние не се наемаме да твърдим, че са истина. Дали писмото е писано от самата Лъчезара, или от осведомена с историята нейна близка, остава тайнственост.

Ето какво написа в сигнала, който ви предлагаме без редакторска  намеса:

" Вальо Алексиев не е това, за което го показват в медиите. По-добре разпитайте някогашната му другарка Лъчезара, която ще ви опише какъв хитрец и гадняр е! След като се разделиха той й взе колата и телефоните. Дори сподели, че му дължи пари, които бил пръснал за пластичните й интервенциите, за скъпите почивки. Тя едвам си избави домашните любимци, които също искаше да й отнеме. Взе и доста от облеклата и движимостите, които й е купувал.

Вземете изявление от нея и всичко ще лъсне, момичето не един и два пъти е разказвала за връзката си с него на маса пред хора какъв брой кошмарно е било всичко и по какъв начин я ограничавал какво да яде дори и я е принуждавал да смъква килограми,  да се оперира и да върви най-малко 3 пъти в седмицата на фитнес! Тоя унищожава -  жените цялостен психар “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР