Читатели на Plovdiv24.bg се свързаха с нашата медия, за да

...
Читатели на Plovdiv24.bg се свързаха с нашата медия, за да
Коментари Харесай

Брутален пост: Гаджето на Мегз е нечовек и робовладелец

Читатели на Plovdiv24.bg се свързаха с нашата медия, с цел да оповестят за зрелищен арест на съгласно тях транспортен необут в Пловдив. От думите им стана ясно, че въпросният е извънредно непосредствен на дизайнерката Миглена Каканашева. Официални детайлности за акцията се чакат след часове от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Ето какво обаче написа консуматор на Facebook през вчерашния ден:

" Пиша този пост с една цел - да предпазя хилядите голеги водачи. Снощи Мегз пусна публикация за работа във компанията Розова котловина (Иви транс, Ню транс), благосъстоятелност на гаджето й Румен Рончев. Очаквано от долу се подредиха стотици мнения на сътрудници изпатили от въпросните компании и тя предстоящо изтри обявата.

Аз като един от стотиците минали през този пъкъл ви приканвам - сътрудници не си и помисляйте да работите там. Ще съжалявате доста. Много е писано по фейсбук групите и форумите за тези компании по тази причина няма потребност да влизам в детайлности за не човешките условия на работа и за нечовешкото отношение от Румен Рончев към водачите му. На администраторите на групи и конгреси желая да кажа следното.

Моля ви в случай че имате какпа морал, не давайте естрада за разгласи на тези компании. От дълго време се върти публикация за работа към кино лентата Експрес24, която също е част от активността Румен Рончев. Понеже доста сътрудници към този момент знаеха за Розова котловина и Ню транс, по тази причина се пускаха разгласи за Експрес24 за да се заловен нови плебеи. В началото дамата, която пускаше обявата оставаше право на мнения под нея, само че не след дълго време, откакто доста водачи разобличаваха дейноста на компанията, тя спря мненията и в този момент пуска обявите без право на писане на мнения. Снощи под поста на Мегз писах, за Експрес24 и тя отговори, че към този момент не е тяхна компания. Може и по този начин да е, не знам. Колеги, в случай че не сте безразлични към ориста на другите водачи и държите на истината, разпространявайте този пост.

...В следствие се убедих, че Експрес24 в действителност към този момент не е част от схемите на робовладелеца Румен Рончев. Явно притежателя на Експрес24 си е осъзнал грешката :). Ако съм споделил нещо неприятно за тях и съм подвел някой, оправдавам се ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР