Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни със сигнал

...
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни със сигнал
Коментари Харесай

Читател: Гледайте как се паркира безплатно в Пловдив! Това е цинизъм! Докога?

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни със сигнал по какъв начин коли със стикер за инвалиди постоянно нарушават наредбата за паркиране в " синя зона “, а в това време чиновниците на Оперативна програма " Паркиране и репатриране “ съзнателно ощетяват общината, защото не ги таксуват.

Даваме му думата в този момент:

Изпращам ви фотоси и видео от улица " Никола Палаузов “ в така наречен микроцентър на Пловдив. От общо 11 паркирани автомобила, 7 (седем) имат на таблото стикер за инвалиди. Стоят по този начин по през целия ден и никой не ги таксува! Защо? Наредбата е ясна: Безплатният престой е до 3 часа и то единствено за избраното на съответната улица паркомясто за инвалиди, а не по цялата улица.

Кадрите са от сутринта на 10 февруари, а в целия регион към улиците " Бетовен “, " Свети Климент “, " Петко Каравелов “, " Софроний Врачански “ и " Опълченска “ имаше най-малко още 20 такива коли със стикери. И това става " под носа “ на Оперативна програма " Паркиране и репатриране “, чиято централа е на ул. " Хр. Г. Данов “. Апропо, на тяхната улица също е цялостно с такива коли. В " Капана “ - същата история. А към " Гранда “ е някаква лудница – там съвсем няма паркирана кола без стикер.

Пращал съм им редица сигнали и никаква реакция. Само Вие, като мощна медия, може да оправите нещата, като разгласите за казуса. Правдата е най-важна!

Оня ден слушах кмета по какъв начин споделя, че за пловдивчани бил подготвен на всичко. Не било почтено да се подвигат налозите, само че общината трябвало да генерира доходи! Ето това към този момент е цинизъм. Ами тъкмо вие съзнателно не генерирате доходи, поощрявайки тарикатите. Защо от общината покриват загубите с повдигане на стикера от 60 на 150 лева за домуващи? Това ли е грижата за пловдивчани? Това не е ли увеличение на налог живущи?

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР