Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, за да

...
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, за да
Коментари Харесай

Отговор: Като домоуправител на етажната собственост не носим никаква отговорност за гаранционната поддръжка на сградата

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с медията ни, с цел да заяви: " Здравейте, пиша ви във връзка със следната публикация: . Аз съм управител на " 456 Управление на здания " ЕООД.

Ситуацията е следната:  Получих недоволство от нервния господин с теча от покрива. Поради обстоятелството, че постройката е новопостроена и е в гаранция, трансферирах недоволството му към компанията вложител. След второто му недоволство направих същото.

На третото му недоволство се свързах с техническия началник на постройката и го заведох персонално при нервния господин с теча. Двамата потеглиха към покрива, с цел да създадат оглед, а аз си потеглих. Никога не съм твърдял, че покривът не е общи елементи, а, че нямаме отношение към гаранцията на постройката.

Тук желая да направя следното разяснение: Като домоуправител на етажната благосъстоятелност не носим никаква отговорност за гаранционната поддръжка на постройката. Съдействаме, колкото можем. Ако ставаше въпрос за ремонт на покрива за сметка на етажните притежатели, щяхме да свикаме Общо заседание, с цел да вземат решение за ремонт, да одобрят оферта, да съберем средствата и чак по-късно да организираме ремонта, само че казусът не е подобен.

Призоваваме притежателите на жилища, живеещи в здания в режим на етажна благосъстоятелност, да се срещнат със отговорностите на домоуправителя и несъмнено, да изискват от тях да ги извършват. Надяваме се също по този начин да се срещнат със личните си отговорности ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР