Читател на Plovdiv24.bg изпрати на редакционната поща на сайта сигнал

...
Читател на Plovdiv24.bg изпрати на редакционната поща на сайта сигнал
Коментари Харесай

Сагата с кравите на Гребната база стигна и до прокуратурата

Читател на Plovdiv24.bg изпрати на публицистичната поща на уеб страницата сигнал за проблем, с който се сблъсква от години. Но този проблем и ескалира, което довело до сезирането на прокуратурата в Пловдив. Ето защо става дума:

" Предоставям Ви моя тъжба от 15. 01. 2019 година до Районна прокуратура гр. Пловдив и фотографското приложение към нея. Жалбата касае смело и цинично безчинство като детайл от 30-годишен юридически и престъпен парадокс. В него покровителствано от всички общински и държавни органи и служби, санитарно предпазената вододайна зона на Пловдив беше превърната в санитарно защитено торище на лицата Георги (баща) и Стефан (син) Трендафилови, употребяващи като пасбище за над 170 говеда, кози и овце предпазен градски парк " Отдих и просвета " в Пловдив, който животните редовно и безнаказано унищожават.

Жалбата е част от цикъла " Пастири на Корупцията ".

Пловдивчанинът не сезира за пръв път службите по случая. Освен прокуратурата сигнали има и до Басейнова дирекция.

" Във връзка с дейностите ми против незаконните безобразия и тяхното застъпничество от правоохранителните държавни органи, през 2016 година пред дома ми бях застрашен с ликвидиране от Трендафилови в случай че продължа да депозирам тъжби и сигнали против инкриминираното им отглеждане на животни. А на 05.06.2018 година против мен беше осъществен несполучлив опит за убийството ми. Същият опит за ликвидиране и все още не се проверява от прокуратурата.

Във връзка с двете формирани досъдебни производства против " незнаен причинител " и въведеното ми в тях отговорности да не популяризирам данни по същите производства без разрешението на наблюдаващите прокурори, не мога да посоча елементи от действията и доказателствата уличаващи причинителите им.

Създалият се проблем е единствено един от тези доказващи, че Пловдив не може да бъде Европейска столица на културата, в случай че не се направи допускане, че това е " Културата " на Цинизма, Абсурдите, Корупцията... и Организираната престъпност ", продължава читателят ни.

Казусът е прочут на общинските структури. Пишат се актове на животновъда, само че това не го стопира да отглежда животните си. Вече са заведени и досъдебни производтсва, от които би трябвало да се изчака резултатът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР