Читател на Пазарджишка Марица изпрати на електронната ни поща две

...
Читател на Пазарджишка Марица изпрати на електронната ни поща две
Коментари Харесай

Паякът на Контур-7 пак в нарушение

Читател на " Пазарджишка Марица " изпрати на електронната ни поща две фотоси, съпроводени със следното писмо:

" Изпращам Ви фотография от през днешния ден 06.11.2018г., 08:30ч. - местонахождение: входа на Държавната болница в гр. Пазарджик.
Както се вижда, чиновниците на " Контур - 7 " репатрират погрешно паркирал автомобил.
Само, че по какъв начин ли паякът мина в насрещното, в случай, че имаме двойна непрекъсната линия и сътвори причина за ПТП.
Тях кой ще ги санкции? "

Читателите на нашия уебсайт знаят, че в края на септември общинският консултант Благо Солов моли във ФБ жителите да снимат нарушаванията на Закона за придвижване по пътищата, правени от " паяците " на Контур - 7. Освен това Благо Солов изпрати публично питане до полицията дали репатриращите коли са били глобени. В писмото на общинския консултант бяха изброени нарушавания от страна чиновници на " Контур 7 " като нахлуване в неразрешени улици, придвижване и прекъсване в насрещното платно, секване на непрекъсната линия на маркировката, прекъсване на неразрешени места, с което се затруднява придвижването на останалите участници в придвижването и се основават предпоставки за ПТП.

Месец по-късно от ОДМВР-Пазарджик дадоха отговор, че за интервала юни-септември са установени 12 случаи на нарушавания от страна на водачи на коли на Контур - 7 и са им били написани 7 акта. Ефектът от тези наказания се вижда на фотосите, изпратени от нашия четец - " паяците " не престават да показват, че са над Закона за придвижване по пътищата и правилника за неговото използване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР