Читалището в Угърчин става днес класна стая. Децата от града

...
Читалището в Угърчин става днес класна стая. Децата от града
Коментари Харесай

Чудото Левски! Стандарт пали сърцата в Угърчин

Читалището в Угърчин става през днешния ден класна стая. Децата от града и покрайнините ще се допрян до чудото Васил Левски.

„ Стандарт ” прави Урок по родолюбие за най-верния наследник на България. Угърчин е първата стъпка от огромната обиколка на медията ни в страната, по време на която ще представим книгата, която пали сърцата – „ Легендите за Левски ”.
-->
Над 300 души си поръчаха онлайн неповторимото издание още в първия ден на отпечатването му. ()



Писателят Димитър Недков, който е създател на предговора към изданието, ще опише в Народно читалище „ Вълчо Русковски-1894 в Угърчин малко познати обстоятелства за живота и делото на Левски. И ще отговори на въпросите на децата. За образеца на Апостола ще приказва и Васил Василев, ръководител на Общобългарския комитет „ Васил Левски ”.



„ Легендите за Левски ” събира за първи път на едно място 30 митове за Апостола и споделя по най-увлекателен метод малко известни обстоятелства Дякона – като това коя е била обичаната му ария.





През 2023 година означаваме 150 години величие на Апостола на свободата. „ Стандарт “ събра и издава за първи път 30 митове за Левски. В неповторимата книга по най-увлекателен метод се описват малко познати обстоятелства за живота на Апостола на свободата, от разнообразни гледни точки се показват емблематични моменти от живота и делото на Васил Левски.

Това е нашият личен издателски принос в отдаването на респект и поклонение към личността на Апостола и обединителната мощ, която той носи и през днешния ден на България.

Кой е предателят Мистерията с дяконското кръстче Любимата ария на Апостола От какво е боледувал Тайните годежи Случайно ли е хванат Светец или политик Проклятието на паметника Кога е сбъркана датата на обесването Защо е написал Народe????
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР