Чистота на въздуха в района на пожара в Казичене е

...
Чистота на въздуха в района на пожара в Казичене е
Коментари Харесай

Граждани, спокойно! Чистотата на въздуха в Казичене е в норми!

Чистота на въздуха в региона на пожара в Казичене е в нормите, няма заплаха за жителите. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев, който дойде на мястото на случая, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Той заяви, че огънят е овладян и гасенето му е към края си. "Сградата е частна. Има наематели. Пожарникарите влязоха с апарати първоначално, с цел да потърсят хора, не са намерили никого ", посочи вътрешният министър. Радев разяснява, че за момента не е известна повода за възникването на пожара. "На място има към този момент 12 пожарни автомобила на Групово дело ПБЗН, както и няколко водоносни автомобила, помощ е оказана от дирекция "Сигурност " на Столичната община.

Операцията се управлява от комисар Веселин Гетов от страна на Министерство на вътрешните работи, тук е началникът на 8-мо районно управление (на МВР), а от страна на общината е господин Красимир Димитров от дирекция "Сигурност ".

Пожарът е обхванал над 3 дка повърхност. Има станция на РОСВ за надзор на въздуха. В приемните пластове непорочност на въздуха е в нормите и няма заплаха за жителите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР