Числото на 2024-та година е осмица - значение и символика.

...
Числото на 2024-та година е осмица - значение и символика.
Коментари Харесай

Нели Колева, нумеролог: Числото 8 на 2024, какво ще ни донесе?

Числото на 2024-та година е осмица - значение и символика.
   Всеки петък от 13:00 часа до 14:00 часа Нели Колева ще дава отговор гратис на вашите въпроси на телефон 0888 742 178.  Изчисляваме нумерологично 2024-та година и откриваме сведен общ брой еднакъв на цифрата 8, въпреки същинската стойност да е 26.
Числото 8 е знак на настоящата 2024 година. От астрологична позиция, по системата по която работя от години, това е планетата Уран.

Символиката на числата датира от епохи. От антични времена мъдреци, магове, жреци боравят с числата. В нумерологията има цифри, които се считат за знак на положителна сила.

 
В общо човешки проект защо дава отговор цифрата 8? Космичното, вселенско условие на цифра 8, структурираща 2024-та година е блян на хората към естетика. 8 символизира равновесието и салдото сред забележимия и незабележим свят, сред духа и материята. Осмицата се свързва с кръговрат на пари, средства, финанси. Числото 8 ръководи бизнес делата, банките, институциите, икономическите желания на хората. Осмицата може както да усъвършенства , по този начин също и да утежни финансовото положение, благосъстоянието на индивида. За ново начало зависи от персоналния, личен хороскоп на индивида. За всички имащи положителни предпоставки в Личния Хороскоп- Рожден Хороскоп, 2024 ще е плодородна година-  предвещава  възстановяване на благосъстоянието, добиване на дивиденти.    В кои посоки е удачно да стартираме бизнес
 
За съществени инициативи в следните сфери
 Нели Колева, нумеролог: Числото 8 на 2024, какво ще ни донесе?

Професионален проект - удачно е за следните посоки:
Препоръчително е за бизнес инициативи, започване на нов бизнес, изключително тези бизнеси, които са с икономическа, финансова, инженерна, софтуерна насоченост- само че с нараснало внимание, защото от огромно значение за шанса, триумфа е Личния, Персонален Хороскоп на индивида. Желателно е да се проследят планетите и параметрите в рождения Портрет, както и Личния кратковременен Хороскоп. Хора имащи отношение към астрономия, изчислителна техника, електроника, електротехника, механика, радио, телевизия, математика.
В Личния Хороскоп- с присъединяване на Луна или Нептун – целесъобразно е за следните посоки:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР