Числата, които се появяват в съня ви, могат да ви

...
Числата, които се появяват в съня ви, могат да ви
Коментари Харесай

Сънища и числа

Числата, които се появяват в съня ви, могат да ви предскажат бъдещи събития или да ви припомнят за предишното, което продължава да се отразява върху живота ви
Нумерологията се основава на езотеричните учения на Питагор и на практиката на египетски жреци, асирийски магове и индийски брамини. Всяко число има лична осцилация, комбинацията от цифри образува специфични трептения - хармоничните комбинации от цифри програмират благополучен живот. Нумерологията ви разрешава да анализирате информацията, да различавате нездравословното от потребното, да хармонизирате връзките с външния свят.

Учението за числата и тяхното значение може да даде несъмнено и съответно напътствие. Числата, които се появяват в съня ви, могат да ви предскажат бъдещи събития или да ви припомнят за предишното, което продължава да се отразява върху живота ви.

Значението на числата в сънищата ви може да бъде безусловно или „ шифровано “. Числата в сънищата могат да бъдат пъзели, които би трябвало да решите, с цел да получите избрана информация. Те също могат да предизвестяват за значимо събитие, което ви чака напред. Интерпретирайки числовите знаци, можете да приложите тези познания към съответни събития.

Способността за вярно пояснение на числата, които се появяват в сънищата ви, ще ви бъде доста потребна в живота. Числата могат да ви осведомят по кое време би трябвало да започнете да действате, кой интервал от време е оптимален за вас.

Докато подробното проучване на нумерологията може да даде общи познания за смислите на числата, числата, които се появяват в сънищата ви, могат да имат персонално значение, което се отнася единствено за вас. Те могат да ви припомнят за значими идни дати, за които може би сте не запомнили.

Тълкуване на числата

Числата, които се появяват в сънищата ви, могат да се проявят по разнообразни способи. Например, може да ви се присънят не цифри, а избран брой хора или предмети. Тълкуването на съня ще зависи от нумерологичното значение на това число.

Ако насън броите пари, това може да значи усъвършенстване на финансовото ви положение. Докато броенето на хора или нещо друго значи, че се чувствате претрупани с отговорности и отговорности. Ако броите сами, това символизира безсилие и отмалялост, само че в случай че ви оказват помощ да броите, това значи, че ще продължите кариерния напредък. Четенето или писането на цифри допуска нуждата да се управляват финансовите разноски, само че в случай че извършите неточност в броенето, тогава може да е предизвестие, че шансът може да се отвърне от вас.

Числа и кодове

Ако можете да възстановите в паметта си числата, които сте видели насън, би трябвало да ги запишете, тъй като те могат да съдържат информация за часа или датата на събитие в близкото ви бъдеще. Такива цифри могат да се появят под формата на телефонни номера, кодове, дати или даже лотарийни номера. Числата в сънищата могат да се комбинират с разнообразни комбинации от букви - в този случай би трябвало деликатно да запишете числата и буквите в дневника на сънищата си.

Очаквайте идната публикация „ Тълкуване на числата в сънищата ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР