Чипират ни с евро, за да ни следи държавата –

...
Чипират ни с евро, за да ни следи държавата –
Коментари Харесай

Чипират ни с евро, за да ни следи държавата – новата конспиративна теория


Чипират ни с евро, с цел да ни следи страната – новата тайна доктрина. Нова тайна доктрина се популяризира в Европа. Този път не става дума за масони или влечуги в човешки образ, нито за COVID-19 или различен вирус, който дебне
да избие до крайник човешката цивилизация.
Според конспирацията Европейската централна банка ще вкара цифрова версия на еврото до 2026 година, с която ще можем да пазарим и плащаме единствено посредством чип, вграден под кожата ни. На пръв взор това решение не наподобява толкоз рисково. Но според 47-годишния Марк Фридрих, създател на финансови бестселъри,
точно в това се състои заплахата.
Той предизвестява за цифрова валута под формата на микрочип под кожата, която ще бъде употребена за държавно наблюдаване.



Може би ще ни кажат, че този метод на разплащане е доста по-лесен, комфортен и проведен, а съгласно Politico ще ни успокоят, че по този метод парите ни не могат да бъдат откраднати, само че на
цената на слагането на чип в нашето тяло.
„ Това е шибан капан! И съвършен метод за наблюдение и цифрова тирания “, споделя още германецът Марк Фридрих, прочут с видеоклиповете си в YouTube, в които се изявява като съперник на цифровите валути. За него тези изказвания не са просто догадка. Те
съставляват действителен боязън за бъдещето на света.
Всъщност проектът на Европейската централна банка не включва слагането на чипове под кожата. А съгласно психолозите хората, вкопчили се в тази догадка, са същите, които по време на пандемията са се асоциирали с нетрадиционни възгледи.
 Заешката дупка на страха
Никога не е било елементарно да се дефинира къде свършва законната рецензия и къде стартират теориите на конспирацията. Но съгласно разнообразни изследвания нещо радикално се е трансформирало по време на пандемията – конспирациите за Коронавирус са подействали като дрога, която води до нови и още по-нови хипотези.

„ Цифровото евро е извънредно уместно за хора, които се опасяват, че ръководещите имат злонамерени планове “ споделя Хавиер Гранадос, докторант към Университета на Пенсилвания.

„ Когато хората търсят информация и поддържат връзка с други свои съидейници, те най-вероятно ще получат в отговор тайна доктрина и това може да ги води до заешката дупка на страха “, споделя още Гранадос.

Това мнение споделя и Питър Дито – експерт по политическо подмолно мислене. Той допуска, че вълненията през последните години са съдействали за нова епоха на старите теории. Финансовата рецесия, президентството на Доналд Тръмп в Съединени американски щати, Брекзит и нахлуването на Русия в Украйна единствено са съдействали за разклащането на старите убеждения.

„ Когато хората усещат, че живеят в „ политически безредни “ времена, и изключително когато се съмняват в претекстовете на медиите, държавните управления и съдилищата, теориите на конспирацията процъфтяват “, споделя той.
Страх от нежелани покупки
Едно от най-големите опасения на хората е, че заплащането с цифрова валута, намираща се в тялото им под формата на чип, ще разреши на страната да лимитира това, което могат да купуват. Правителствата и централните банки отхвърлят тези изказвания, несъмнено. Според европейците, ръководствата ще опитат да управляват закупуването на храна, като метод за понижаване на % затлъстели хора. Други считат, че с цел да управляват изменението на климата, държавниците ще направляват потреблението на горивата. В Съединени американски щати също се опасяват от цифровата валута. Много популистки политици настояват, че по този метод ръководещите ще забранят пазаруването на оръжия и муниции.

„ Това ще им разреши да забранят нежелани покупки като гориво и муниции “, съобщи по време на спор губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, главен противник на Доналд Тръмп в републиканската кандидатура за Белия дом.

„ В момента, в който им дадете властта да ви чипират, ще наложат система за обществен заем в тази страна. Това е голяма опасност за американската независимост “, споделя още той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР