ЧИКАГО (CBS) -- Жена от Луизиана беше осъдена на 30

...
ЧИКАГО (CBS) -- Жена от Луизиана беше осъдена на 30
Коментари Харесай

Жена от Луизиана, осъдена на затвор за убийството на 5-годишно момче, открито в куфар в Индиана

ЧИКАГО (CBS) -- Жена от Луизиана беше наказана на 30 години затвор за присъединяване си в убийството на 5-годишно момче от Атланта, чието тяло беше открито в куфар в южна Индиана предходната година.

Тялото на Кайро Амар Джордан бе открито на 16 април 2022 година в окръг Вашингтон, Индиана, покрай Луисвил, Кентъки.

Аутопсия откри, че момчето е умряло от електролитен дисбаланс най-вероятно заради гастроентерит или повръщане и диария, довели до дехидратация, съгласно щатската полиция на Индиана. Разследващите споделиха, че момчето е умряло в границите на седмица преди откриването на тялото му.

той остана неидентифициран в продължение на месеци. Бюрото за следствие на Джорджия оказа помощ на управляващите в Индиана да се свържат с бащата на Кайро, откакто следователите потвърдиха самоличността на момчето.

Майка му, Дежаун Луди Андерсън от Атланта, се търси със заповед за арест по обвиняване в ликвидиране. Тя също е упрекната в занемаряване на подвластен и възпрепятстване на правораздаването.

Друга жена, Доун Илейн Коулман, 41, Шривпорт, Луизиана, се призна за отговорна в скрит план за осъществяване на ликвидиране при гибелта на Кайро. Тя беше наказана на 30 години затвор, като пет години от тази присъда бяха условни с изпитателен период.

Полицията сподели, че Коулман и Андерсън са се познавали от към година и са пътували доста с нея и Кайро, и тримата са били дружно в дом в Луисвил.

Разследващите откриха пръстовите отпечатъци както на Коулман, по този начин и на Андерсън върху черни найлонови торбички, в които тялото на момчето е било сложено вътре в куфара.

Полицията сподели, че Коулман е признал, че е влезнал в спалнята на дома, който са споделяли в Луисвил, където видяла Андерсън да лежи върху Кайро, който лежал с лицето надолу на леглото. Коулман сподели на полицията, че „ към този момент е направено “, когато тя влезе, и Андерсън я помоли да помогне да сложи Кайро в торба за отпадък и по-късно в куфара.

След това те отнесоха тялото на Кайро в гориста околност в Окръг Вашингтон, отвън Пекин, където зарязаха куфара. Мъж, търсещ гъби през април 2022 година, откри куфара.

Коулман беше задържан в Калифорния през октомври 2022 година, откакто полицията разпознава Кайро и свърза Коулман със гибелта му.

Андерсън остана на независимост като от вторник.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР