Чичото на принцеса Катрин, Гари Голдсмит, индиректно намекна за нейното

...
Чичото на принцеса Катрин, Гари Голдсмит, индиректно намекна за нейното
Коментари Харесай

Чичото на Кейт Мидълтън наруши мълчанието относно нейното местонахождение на фона на спекулации в социалните медии

Чичото на принцеса Катрин, Гари Голдсмит, косвено загатна за нейното местоположение след интервенция по време на присъединяване си в Celebrity Big Brother.

Неговото искрено самопризнание може да аргументи прочут дискомфорт на кралското семейство поради репутацията му на твърдо мнение, изключително по отношение на принц Хари и Меган Маркъл. Докато влизаше в къщата, предприемачът Гари загатна, че принцесата на Уелс е в „ хубава къща някъде “, където си почива след скорошната си интервенция.

Водещият Ей Джей Одуду също го попита дали Катрин може да се включи в шоуто, на което Гари отговори: „ Ако тя седи зад дивана, да! Ще бъде хубаво в хубава къща някъде, мога да го подсигурявам! “ В предишното той беше гласен за възхищението си от известната си племенница, като преди този момент я назова „ изумителен човек “.

Принцесата към момента не се е заела с кралските си отговорности тази година, защото дворецът Кенсингтън разгласи през януари, че е претърпяла сполучлива огромна интервенция на корема си и ще й би трябвало време,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР