ЧЕЗ Разпределение България инвестира в мащабна модернизация на възловите разпределителни

...
ЧЕЗ Разпределение България инвестира в мащабна модернизация на възловите разпределителни
Коментари Харесай

ЧЕЗ влага 432 000 лв. в модернизация на възлови станции

ЧЕЗ Разпределение България влага в огромна рационализация на основните разпределителни станции в гр. Дупница и с. Слатино, общ. Бобошево. Компанията влага в реализацията на обектите 432 000 лева и след нейното осъществяване ще се усъвършенства качеството и сигурността на електрозахранването  за 5000 семейства и икономически клиенти в селата Крумово, Мурсалево, Фролош, Цървище, Боровец, Бураново и Драгодан в община Кочериново, в село Слатино, община Бобошево, и в гр. Дупница.

 

Реконструкцията на основните станции обгръща рационализация на всички електрически уреди и апарати, с което се реализира усъвършенстване на техническите параметри, нарастване на експлоатационния живот и повишение на надеждността  и сигурността на работа. Подменят се всички елементи и съставни елементи с нови, прави се рационализация на съществуващите системи за отбрана, надзор, премерване и сигнализация и се вкарва нова система за ръководство от разстояние. По този метод ще се понижат времето за локализиране на повреди и спиранията на електрозахранването на клиентите на сдружението в посочените региони.

 

ЧЕЗ Разпределение е подхванала всички нужни ограничения за недопускане на изключвания на електрозахранването по време на ремонтните действия. За да подсигури комфорта на клиентите, компанията е осигурила краткотрайни уредби, към които е трансферирала захранващите района уреди. Планирани спирания се чакат еднократно, единствено при възобновяване на естествената скица на електрозахранване, за което клиентите ще бъдат известени по надлежния ред.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР