Четвъртокласник е бил ударен от служител по поддръжката в училището

...
Четвъртокласник е бил ударен от служител по поддръжката в училището
Коментари Харесай

Баба твърди, че внукът ѝ е ударен от работник в училище

Четвъртокласник е бил ударен от чиновник по поддръжката в учебното заведение в село Якимово, Монтанско. Това твърди бабата на детето. Според дамата случилото се с внука ѝ не е изолиран случай.

Венка Цветанова описа, че похищението е осъществено преди час по физкултура, който се провеждал навън. „ Случайно пристигнах в учебното заведение. Негови съученици ми споделиха, че е бил пляснат мощно по главата от служащия. Това се е случило, когато детето пробвало да отвори външната врата на входа. Внукът ми е плакал и това е било видяно от класната ръководителка, от която сме удовлетворени. Отидох при директорката, обясних, извършена е инспекция ”, сподели Цветанова.

По думите на класния началник детето в действителност е плакало, когато излезли, с цел да проведат часа. „ Но не съм станала очевидец на сходна преживелица. Детето плачеше леко, само че по-късно организирахме часа умерено. Игра си. Чухме се и с бащата след часа. Той беше спокоен, нямаше признаци на нападателно държание. За мен случилото се даже не е случай. Може да е било и инцидентно смушкване ”, съобщи учителката пред " Нова ".

Директорът на учебното заведение Клавдия Илиева изясни, че знае за случая от класния началник и от ученика. " На моя чиновник са посикани писмени пояснения, в които твърди, че не е удрял детето. Разговаряла съм и със съучениците на момчето, които споделят, че то е било плеснато зад врата. Предвид разказите на учениците, които удостоверяват за случилото се, съм наложила дисциплинарно наказване на господин Борисов - предизвестие за уволняване. През годините други подобни сигнали не са достигали до мен за сходни случаи ", акцентира тя. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР