Четвъртодивизионният Дрохтерзен/Асел оказа неочаквано яростна съпротива на гранда Байерн (Мюнхен)

...
Четвъртодивизионният Дрохтерзен/Асел оказа неочаквано яростна съпротива на гранда Байерн (Мюнхен)
Коментари Харесай

Аматьори измъчиха Байерн

Четвъртодивизионният Дрохтерзен/Асел оказа ненадейно гневна опозиция на гранда Байерн (Мюнхен) и не беше надалеч от това да удържи нулево тъждество против отбора на Нико Ковач. Все отново, звездата Роберт Левандовски означи гола за минималния триумф с 1:0 на баварците и ги класира за втория кръг в шампионата за Купата на Германия.

Ковач съблюдава обещанието си и заложи на задоволително мощен състав, воден от Левандовски, Ариен Робен и Франк Рибери. Байерн съвсем не позволяваше на домакините да минават центъра, само че и ситуациите пред вратата на Дрохтерзен/Асел не бяха доста. Нещо повече - в края на първото полувреме Мануел Нойер трябваше да се намесва, с цел да избавя баварците след удар на Флориан Нагел.

Появата на Леон Горетцка и Кингсли Коман внесе повече заостреност в офанзивите на гостите. Те обаче трябваше да чакат чак до 82-ата минута, с цел да открият резултата. Тогава Горетцка стреля, а Левандовски подложи крайници си и прати топката в мрежата.

Малко преди този момент попадение на Томас Мюлер беше анулирано поради засада. Първи мач след Мондиал 2018 изигра международният първенец Корентен Толисо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР