Четвърто денонощие без следа от мъж, който е отишъл да

...
Четвърто денонощие без следа от мъж, който е отишъл да
Коментари Харесай

Четвърто денонощие издирват мъж, изгубил се в Чипровския балкан

Четвърто денонощие без диря от мъж, който е отишъл да бере боровинки в Чипровския балкан. Търсят го пожарникари, гранични служители на реда, присъединили са се доброволци, употребяват се и дронове, само че към този момент без резултат. Открит е автомобилът, с който се е движил.
Прочетете още
Издирвания мъж е на 65-годишна възраст и се споделя Павлин Найденов. Кметът на Чипровци – Пламен Петков търси мъжа от момента, в който му се е обадил, че се е изгубил в планината.

 „ От тогава всеки ден го търсим. Това ни е работа, просто метеорологичните  условия не бяха положителни. Разполагаме с техника, имаме хора, нека да имаме шанс да го намерим. Вчера имахме хеликоптер, само че имаше мъгла и не можа да свърши работа. Дано да е жив още, имаме очаквания, а вярата умира последна ”, разяснява Найденов пред Нова телевизия.

Намереният автомобил бил аварирал в труднодостъпна околност. Открит е с помощта на дрон.

„ Човекът познава региона, от 20 година работи във компания, която се занимава с правенето на пътища в местността ", споделя един от доброволците.

Образувано е досъдебно произвеждане, с цел да се откри по какъв начин тъкмо е настъпило събитието, защото джипът е открит отвън пътя в заключено състояние.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР