Четвъртите в света - Англия приключиха своята квалификационна група за

...
Четвъртите в света - Англия приключиха своята квалификационна група за
Коментари Харесай

Англия завърши на висока предавка срещу Косово в мач без значение

Четвъртите в света - Англия завършиха своята квалификационна група за Евро'2020 по съвършен метод с триумф с 4:0 против Косово в Прищина.

Първото рисково състояние в мача бе за домакините. В седмицата минута Аде Нихиу се извиси над всички в наказателното поле и стреля с глава, само че Ник Поуп бе на висота и избави.

В 16-ата минута Рахийм Стърлинг получи акуратен пас в пеналтерията и насочи удар без подготовка в очертанията на вратата, само че Мурич отрази с опитност.

14 минути по-късно Хъдсън-Одой пропиля голяма опция за Англия. Той насочи удар от границите на наказателното поле след самостоятелна акция, само че вратарят още веднъж се намеси брилянтно.

Само 2 минути по-късно обаче нямаше амнистия и Англия поведе. Алекс-Окслейд Чембърлейн подаде хитро към Хари Уинкс, който нахлу в наказателното поле и с прецизен удар прати топката в долния ляв ъгъл за 0:1.

До края на полувремето не се случи нищо по-интересно и първата част завърши при минимална преднина за островитяните.

В 62-та минута пред Хари Кейн се откри отличен късмет да удвои преднината на гостите, само че удари дясната греда.

Все отново капитанът на „ трите лъва “ съумя да се разпише. Това се случи в 79-ата минута, когато засече коженото кълбо на метри пред вратата и с самообладание опъна мрежата в левия й край.

В 83-ата минута острието на Манчестър Юнайтед – Маркъс Рашфорд направи резултата типичен. Той бе изведен на стрелкова позиция от Стърлинг, който можеше самичък да приключи, само че избра да подава.

В самия завършек на срещата Мейсън Маунт оформи крайния резултат. Хари Кейн сподели по-добра предвидливост и експедитивност от косоварските бранителите, стига първи до топката и я отклони към младата вяра на Челси, който бе праволинеен и заби последния четвърти гол в мача.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР