Четвъртък, 8 септември - Много добър ден за социални проектиСлънцето

...
Четвъртък, 8 септември - Много добър ден за социални проектиСлънцето
Коментари Харесай

Четвъртък, 8 септември - Много добър ден за социални проекти

Четвъртък, 8 септември - Много добър ден за обществени планове

Слънцето и Лунният възел през днешния ден образуват удобен тригон, заради което, с каквито и обществени планове да се заемете, те ще завършат извънредно сполучливо. Така че през днешния ден се посветете на начинания, които ще са потребни освен на вас, само че и на публични дела. Мотивирайте съидейници.

Вероятно поради съответствува Луна-Сатурн може да изпаднете в неприятно въодушевление. Но единствено след два-три часа ще сте радостни и ще разказвате вицове.

За представителите на обособените зодии е добре да извърнат внимание на следните особености:

Овни , през днешния ден е удобен ден за извършване на покупки на от дълго време планувани артикули. Не харчете единствено за себе си - помощта, оказана на околните ви, ще бъде оценена и ще ви донесе наслада и възприятие на задоволство.

Телци , звездите ви поучават да се отървете от старите движимости, които не ползвате. Някои от тях може да продадете преференциално, тъй че се възползвайте от удобния ден.

Близнаци , не разчитайте на бързи пари. Днес са евентуални финансови усложнения и спънки при осъществяване на покупки и заплащания. Някои проблеми ще зародят ненадейно, тъй че не бързайте да отваряте портфейла си.

Раци, през днешния ден е добър ден за харчене и продажби. Бъдете дейни, инициативни, проницателни и бързи. Ще съумеете да решите и финансови проблеми, които ви изтезават отдавна.

Лъвове, денят не е най-подходящият за извършване на покупки. Има риск да си купите нещо, което не ви е належащо и ще си хвърлите парите напразно. Не вярвайте на примамливи предложения или реклами, тъй като поради тях може да похарчите доста повече, в сравнение с сте възнамерявали. За да не попаднете в неприятна обстановка, избягвайте недомислени покупки.

Деви , някои от вас през днешния ден ненадейно могат да завоюват пари – не се плашете от рискови вложения – изключително в случай че деликатно сте планували рисковете.

Везни , през днешния ден ще се чувствате уверени и елементарно ще намирате излаз от всяка обстановка. Можете умерено да променяте проектите си в крачка – през днешния ден звездите ви дават обещание удобно разрешаване на всяка обстановка.

Скорпиони , през днешния ден е мощно нежелателно да взимате пари назаем - надали ще съумеете да ги върнете в точния момент и лихвите ще ви затормозят в допълнение. Не взимайте решения, в случай че имате даже и най-малки подозрения за положителния излаз от обстановката.

Стрелци , не разчитайте на заеми и заеми - те няма да ви донесат никаква изгода. Не би трябвало да се съгласявате с това, в което имате подозрения.

Козирози, през днешния ден е превъзходен ден за всевъзможни покупки, свързани с дома. Чувствайте се свободни да планирате по-големи покупки – нова печка, тв приемник или ледник. Ще намерите най-изгодните предложения и ще ползвате дълго време новите придобивки.

Водолеи, ще имате проблем с попълването на разнообразни документи, тъй че два пъти мислете, преди да  подпишете нещо. Не се разсейвайте и се пробвайте да спестявате.

Риби, не давайте пари назаем – надали ще ви бъдат върнати в период, а има огромна възможност и в никакъв случай да не си ги получите назад. По-добре инвестирайте в публични дела – като облагородяване на паркове и къщи за кучета и птици.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР