Четиримата топ бандити Иван Турчина, Мишо Коня, Митко Черния и

...
Четиримата топ бандити Иван Турчина, Мишо Коня, Митко Черния и
Коментари Харесай

Ексклузивно и първо в БЛИЦ! Ето какво се случи с жестоката банда на Иван Турчина и нови горещи разкрития за обира на 100 бона

Четиримата топ бандити Иван Турчина, Мишо Коня, Митко Черния и младия Вальо, които през вчерашния ден бяха натръшкани на земята в столичния квартал " Люлин ", минути откакто бяха направили грабеж в " Илиянци ", остават в ареста за 72 часа, съобщи кореспондент на БЛИЦ. Мерките им за неотклонение ще бъдат гледани в четвъртък.

Както първо БЛИЦ заяви апашите са пребили мъж в колата му и са му отмъкнали към 100 000 лв..

Задигнатите пари са били скрити в колата, в която Турчина и приятелите му са арестувани. По информация на медията ни жертвата на обира е чужденец и не е прочут в обществеността, само че подготвените и опитни бандюги са го следили от известно време и не инцидентно са го атакували тъкмо когато в него е била сериозната сума.

Задържаните са неведнъж за разнообразни незаконни действия, само че добре стимулирани съдии с лека ръка са им прибирали свободата. Черния, Турчина и Коня са обект на досъдебно произвеждане по наблюдаване на прокуратурата. Очаква се те да бъдат привлечени към наказателна отговорност.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР