Четирима са допуснатите до последния, трети етап на конкурса за

...
Четирима са допуснатите до последния, трети етап на конкурса за
Коментари Харесай

Четирима са кандидатите да оглавят УМБАЛ „Проф. Чирков“

Четирима са позволените до последния, трети стадий на състезанието за шеф на УМБАЛ „ Проф. доктор Александър Чирков “. Това излиза наяве от оповестените на уебстраницата на Министерство на здравеопазването междинни резултати от състезанието.

Документи за присъединяване са подали някогашният началник на болничното заведение проф. Николай Димитров, актуалният ѝ шеф проф. Валентин Говедарски, началникът на Клиниката по сърдечна хирургия в болничното заведение проф. Димитър Петков и доцент Румен Илиев от Отделението за оперативно лекуване на вродени сърдечни малформации на лечебното заведение.

Всички те са достигнали сполучливо до последния стадий от състезанието, като събеседването с комисия ще реши кой от тях ще оглави болничното заведение.

Припомняме, състезанието за шеф на УМАЛ „ Проф. доктор Александър Чирков “, единствено няколко месеца след избора на проф. Говедарски – също след извършен конкурс – за началник на лечебното заведение.

По другата позиция в управлението на болничното заведение – представител на страната, до последния стадий от състезанието са позволени двама претенденти: Надежда Бранковска-Кирилова и Димитър Петров.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР