Четирима са арестувани, а трима са обявени за общодържавно издирване

...
Четирима са арестувани, а трима са обявени за общодържавно издирване
Коментари Харесай

Нови подробности от МВР за апашите, ударили банкомат в Сепарева баня! Пуснаха ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО от хеликоптера, който ги търси в гората

Четирима са задържани, а трима са оповестени за общодържавно търсене след следващия случай на взривен банкомат, този път в Сапарева баня, оповестява Нова телевизия. През целия ден пернишкото село Боснек и гората над него беше под блокада. Един е задържан в дома му в Перник след огромна акция на Министерство на вътрешните работи. Случката се разиграва пред очите на учениците от Строителната гимназия в града.

Преди това в акцията по преследването на другите трима се включиха хеликоптер, следови кучета, барети, жандармерия и проверяващи - общо над 250 души. Тримата мъже били следени, а служителите на реда - готови за идващия удар.

По информация на Българска национална телевизия, има възможност тримата търсени да са въоръжени. Претърсването на гората завърши в ранния следобяд, защото, по неофициална информация, още тогава мощните на реда са разбрали, че тримата търсени са съумели да избягат и да преминат заградителните обръчи на полицейските сили.

Касетката, открита в изоставения от нарушителите краден джип, е била празна. Te са си взели парите, преди да изоставен автомобила.

Един от търсените за закононарушението е Кирил Микев. Днес служители на реда са нахлули в жилището му, където са разкрили каса.



Вторият търсен е Красимир Йорданов – Джонката, притежател на заведение в Перник, където през днешния ден имаше засилено полицейско наличие, а третият се споделя Тодор.

Четвъртият от групата към този момент е арестуван. По неофициални данни той е шеф на заведение, което е благосъстоятелност на Кирил Йорданов – Джонката, оповестява bTV.

Всички, които се търсят за обира на банкомата, са от групата на Валентин Кирилов – Пуйката и са от Перник.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи разпространиха извънредно видео от въздуха издирвателната акция в региона на Сапарева баня. Кадрите са направени от вертолет на Групово дело „ Гранична полиция”, който се включи в издирването на апашите.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР