Четирима русенски щангисти ще се включат в разширения състав на

...
Четирима русенски щангисти ще се включат в разширения състав на
Коментари Харесай

Русенски щангисти започват подготовка за Европейското за юноши през есента

Четирима русенски щангисти ще се включат в разширения състав на националния тим по повдигане на тежести, който се приготвя за Европейското състезание за юноши и девойки в Норвегия през септември. Повиквателни от старши треньора на националите Иван Иванов са получили Стилян Гроздев, Ангел Русев, Надежда Мей Нгуен и Стилияна Маринова. Четиримата тежкоатлети, които са ученици на Тежкоатлетически състезателен клуб – Русе ще стартират подготовката си в София в понеделник, а дружно с тях ще бъде един от техните персонални треньори Радослав Атанасов.

Останалите състезатели на ТСК - Русе и възпитаници от Спортно учебно заведение „ Майор Атанас Узунов “ дружно с треньорката на отбора Кръстина Атанасова ще заминат също през идната седмица на обичайния си летен оздравителен лагер. Тази година той ще е в Кранево. Както и до в този момент лагерът е подарък за децата от ръководителят на ТСК – Русе доцент доктор Кирил Панайотов.

Европейското за юноши и девойки в Норвегия към този момент е доказано в календара на международната и континентална асоциации.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР