Четирима-петима мастити бизнесмени са на мушката на разследващите от няколко

...
Четирима-петима мастити бизнесмени са на мушката на разследващите от няколко
Коментари Харесай

Само във Фрог: Разследват се мастити бизнесмени, опоненти на властта. Може да се стигне до ареста им

Четирима-петима мастити предприемачи са на мушката на проверяващите от няколко месеца. Това оповестиха за Фрог нюз депутати. Те прецизираха, че всички са съперници на настоящето ръководство и не е изключено скоро да бъдат арестувани.
Според източниците ни изключителното състояние към ковид е забавило някои дейности против бизнесмените, само че в този момент те щели да се форсират. Народни избраници позволиха, че аргументите да се парират известни богати персони да няколко. От една страна да се обезвреждат негативите против настоящето статукво.

От друга да се избегне опцията за финансиране на опозиционни партии на властта, а от трета да се отворят нови ниши за бизнес на хора, близки до ръководещите. Припомняме ви, че няколко предприемачи, които минаваха за близки до всяка власт, към този момент „ изгърмяха “. Последната офанзива бе против Васил Божков, който в последното си изявление за БТВ описа за околните си контакти с финансовия министър Владислав Горанов.

В края на януари т. година основният прокурор Иван Гешев сподели нещо ненадейно. Ни в чеп, ни в ръкав той хвърли репликата пред публицисти: " Не се срещам с олигарси. Имах позвъняване в кабинета, покана от по какъв начин се казваше…. Златев мисля, че беше... Нямам потребност да се срещам с такива хора. Срещам се с елементарни хора. Това е моята среда. Аз съм елементарен човек и се срещам с елементарните хора и ме интересуват проблемите на хората ". Гешев по този начин и не посочи кого тъкмо засяга, а медиите завъртяха името на петролния необут Валентин Златев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР