Четирима непознати мъже са нахлули с взлом в офиса на

Четирима непознати мъже са нахлули с взлом в офиса на ...

Влизане с взлом и нападение срещу рапъра Христо от дуета Зипо и Слаш.


Четирима непознати мъже са нахлули с взлом в офиса на рапърите Зипо и Слаш, който наскоро отвориха в София. Това сподели Христо на живо в Bulgaria ON AIR, а след това и в предаването ``Делници`` по Евроком. Нападението се развива като на филм, в който участва само Зипо /Христо/, тъй като дуетната му половинка отсъствала в този момент.

След като влезнали в сградата мъжете го обинили в измама, свързана с кастинг агенцията им, и единият започнал да го удря по главата, корема и гърба. Веднага след тръгването им  Христо се обадил на полицията и предоставил видео записи от случката.

Рапърите Зипо и Слаш се заканиха от ефира на Евроком, че на нападателите няма да им се размине и правят паралел с живота им в сериала „Лъжливи рими“, в който двамата играят главни роли, чиито сценарий според тях оживява. „В сериала има фалшиви новини от медии, на нас също ни се случи, освен това майката на Христо получава инсулт в лентата и, за съжаление, след заснемането на епизода - истинската му майка действително получи инсулт. Има една още неизлъчена сцена, в която мутри бият Христо, а вижте какво стана миналия ден - същото“, допълват те.

Интервю в Евроком:  http://eurocom.bg/shows/video/delnici/8103

Интервю в Bulgaria ON AIR: https://www.bgonair.bg/video/4-dushi-napadnaha-rapara-hristo-hristov-ot-dueta-zipo-i-slash

Източник: hotarena.net