Четирима непознати мъже са нахлули с взлом в офиса на

...
Четирима непознати мъже са нахлули с взлом в офиса на
Коментари Харесай

Влизане с взлом и нападение срещу рапъра Христо от дуета Зипо и Слаш

Четирима непознати мъже са нахлули с щурм в офиса на рапърите Зипо и Слаш, който неотдавна отвориха в София. Това показа Христо онлайн в Bulgaria ON AIR, а по-късно и в предаването ``Делници`` по Евроком. Нападението се развива като на филм, в който взе участие единствено Зипо /Христо/, защото дуетната му половинка отсъствала в този миг.

След като влезнали в постройката мъжете го обинили в машинация, обвързвана с кастинг организацията им, и единият почнал да го удря по главата, корема и гърба. Веднага след тръгването им  Христо се обадил на полицията и дал видео записи от случката.

Рапърите Зипо и Слаш се заканиха от ефира на Евроком, че на нападателите няма да им се размине и вършат паралел с живота им в сериала „ Лъжливи рими “, в който двамата играят основни функции, чиито сюжет съгласно тях оживява. „ В сериала има подправени вести от медии, на нас също ни се случи, също така майката на Христо получава инсулт в лентата и, за жалост, след снимането на епизода - същинската му майка фактически получи инсулт. Има една още неизлъчена сцена, в която мутри бият Христо, а вижте какво стана предишния ден - същото “, допълват те.

Интервю в Евроком:  http://eurocom.bg/shows/video/delnici/8103

Интервю в Bulgaria ON AIR: https://www.bgonair.bg/video/4-dushi-napadnaha-rapara-hristo-hristov-ot-dueta-zipo-i-slash
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР