Четирима младежи са задържани за сбиване в центъра на Правец.

...
Четирима младежи са задържани за сбиване в центъра на Правец.
Коментари Харесай

Четирима младежи са задържани за сбиване в центъра на Правец

Четирима младежи са арестувани за сборичкване в центъра на Правец. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Около 2.20 часа на 18 септември, в хода на профилирана полицейска интервенция по линия "детска престъпност " и в частност съблюдаване на вечерния час от малолетни и малолетни, чиновници на районно управление (на МВР) - Правец открили сборичкване сред група младежи на площада пред постройката на Общината. Полицаите бързо прекратили свадата и възстановили публичния ред. За период до 24 часа като съпричастни към зародилото сборичкване, при което потърпевши двама младежи, са арестувани трима техни връстници. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

При осъществените инспекции на нощните заведения, служители на реда са открили в тях общо 11 малолетни без компаньон след 22.00 часа. Те са съпроводени до районното ръководство в наличието на контрольор „ Детска педагогическа стая “, където на родителите им са формирани актове по Закона за протекция на детето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР