Четирима мъже атакуваха автовмобил с 26-годишна жена в центъра на

...
Четирима мъже атакуваха автовмобил с 26-годишна жена в центъра на
Коментари Харесай

Нощна драма в Златарица: Четирима нападнаха жена и биха полицай

Четирима мъже нападнаха автовмобил с 26-годишна жена в центъра на Златарица нощес към 22 часа. После набиха служител на реда и му нанесоха телесна щета.

„ Казаха ми да спра автомобила ми счупиха огледалото. Успях въпреки всичко да запаля колата и да избягам. После се обадих на тел.112 ”, описа по Нова Тв пострадалата Мария Дойчева.





На мястото идват служители на реда, които са поискали персоналните данни на биячите. По-късно при тях идва и служителят на реда Красимир Сариев, който след това е ударен в лицето и е с рана под окото.



„ Към 22,05 часа потеглих към магазина, тъй като ми свършиха цигарите. Видях патрулка в центъра, отидох при нея и там бяха четирима мои другари от селото, за които разбрах, че са задържани. Познавам ги, прегърнах единия, само че той ме удари. Тогава служителят на реда Стоичков ми сподели да си вървя и когато се обърнах, получих удари в лицето от единият от моите познати ”, призна Сариев.

От прокуратурата оповестиха, че четирима мъже са използвали алкохол и на двама от тях ще бъдат повдигнати обвинявания за безчинство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР