Четирима любими герои на родната пънк и рок сцена -

...
Четирима любими герои на родната пънк и рок сцена -
Коментари Харесай

Кольо Гилъна се завръща с коледен концерт

Четирима обичани герои на родната пънк и рок сцена - Кольо Гилъна, Светльо Витков, Ерол от Уикеда и Сърмата Хари, ще зарадват почитатели, ентусиасти и буйни поклонници с “Култов Коледен КонЦерт” на 7 декември в клуб “Микстейп 5”. Празничното събитие ще стартира тъкмо в 22.00 ч. и се чака да бъде с подобаваща дълготрайност и въодушевление. Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21.00 ч.

Първото “Хо-хо-хо” за вечерта ще пристигна от Сърмата Хари, чиято визия е много близка до тази на Белобрадия дъртак. След него рефрена ще поеме невижданият скоро на сцена – Ерол от Уикеда. През юни тази година, той разгласи края на групата, само че очевидно това не значи завършек на смислената музика, която е написал. След Ерол следва още по-ексклузивното присъединяване на друга паметна персона – Кольо Гилъна, който пък не се е появявал в клуб от години. Под енергичния и стегнат акомпанимент на “Svetlio&The Legends” именитият вокалист ще извърши емблематични части от репертоара на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (Кольо Гилъна Бенд) и, несъмнено, "Контрол ".

И с цел да е цялостно щастието – към бандата от обичани герои-вокалисти ще се причисли и самият Светльо Витков. Той и актуалната му тайфа “Svetlio&The Legends” са добре познати на почитателите. Групата се състои от музиканти, взели участие в паметните обединения “Хиподил” и “Холера”, дали подтик и изиграли значима роля във образуването на ъндърграунд сцената у нас. Събират се през 2007 година и имат два издадени албума до в този момент - „ Bulgarno” и „ Iban”. Всеки миг на пазара ще излезе и третият им албум - "Пени се! ". Скочете в “Култовият Коледен КонЦерт” с Кольо Гилъна, Ерол, Светльо Витков и Сърмата Хари и стартирайте коледния маратон още на 7 декември от “Микстейп 5”!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР