Четирима журналисти ще бъдат част от състава на новия Обществен

...
Четирима журналисти ще бъдат част от състава на новия Обществен
Коментари Харесай

БНР с нов Обществен съвет

Четирима публицисти ще бъдат част от състава на новия Обществен съвет на БНР, който гласоподава в петък Управителният съвет на медията. Това са дългогодишният шеф на департамент “Радио” на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU) и публицист, посветил цялата си професионална кариера на радиото като медия - Райна Константинова.

Първият шеф на Радио София Юлия Гигова, Петър Галев, който в продължение на 15 години работи в публичната медия като кореспондент, редактор, водещ и началник на новините, а от 2001 до 2007 година и като шеф на стратегия „ Хоризонт “ и Милена Димитрова - публицист с дейна 24-годишна процедура, притежател на доста интернационалните оценки, измежду които интернационалната годишна премия “За по-добро съгласие в Югоизточна Европа”, “Златното перо”, наградата на USAID и КОАЛИЦИЯ 2000 за журналистически следствия и за интернационалните ѝ медийни планове.

В новия състав на Обществения съвет на БНР са още ректорът на НМА " Проф. Панчо Владигеров ", проф. доктор Сава Димитров, едно от ярките имена в историята на българското хорово изкуство Ваня Монева и Радина Велчева – създател на фондация " Искам бебе ", притежател на " Почетен знак на президента за извънреден принос и заслуги за одобряването и отбраната правата на децата в България ",
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР