Четирима души загинаха при престрелка със полицията след кражба на

...
Четирима души загинаха при престрелка със полицията след кражба на
Коментари Харесай

Грабеж се превърна в брутална престрелка с няколко трупа във Флорида ВИДЕО

Четирима души починаха при престрелка със полицията след кражба на камион на компанията UPS (United Parcel Service Inc) и опит за обир на бижутерски магазин в предградие на Маями, оповестиха късно нощес от ФБР и от локалната полиция, оповестява „ Ройтерс “.

Двамата крадци и две странични лица са били убити по време на завързалата се престрелка с органите на властта, заяви полицията.

Инцидентът почнал с опит за обир на магазин за бижута в предградието на Маями "Корал Гейбълс " в известния в града търговски квартал "Миракъл Майл " (Miracle Mile) към 16:15 часа локално време.

Собственикът на магазина посрещнал разбойниците с револвер, а служителка на магазина е била леко ранена от рикоширал патрон.

Поне един патрон по време на престрелката е уцелил кметството на "Корал Гейбълс ", като е счупил прозорец и заради това постройката е била затворена, допълниха от полицията.

Today in Miramar, Florida, 4 people died in the shooting

pic.twitter.com/ahJscKawBq
— Mauqui (@mauriciojaqui) December 6, 2019

След несполучливия обир на бижутерския магазин, двамата грабители откраднали камион на UPS, взели водача за пленник и почнали гонене с полицията, приключило с престрелка на към 20 благи северно от Маями в "Мирамар ".

Престрелката почнала, откакто камионът навлязъл в автомобилния трафик по автомагистрала Interstate 75. Двамата крадци са били убити, уточни пред медиите сътрудникът на ФБР Джордж Пиро.

Suspects killed in #florida during a Police shootout on the road #UPS #Miramar #Miami #Shooting #Robbery #CoralGables #thuglife pic.twitter.com/gvKYifVBMp
— Mwiinga Gregory (@Thearchct) December 6, 2019

Загинали са обаче и двама цивилни - водачът на откраднатия от похитителите камиона на UPS и непряк наблюдаващ, сподели шефът на полицията в "Корал Гейбълс " Ед Худак.

Все още не е ясно дали заложникът и очевидецът са били убити от разбойниците или от полицията по време на пресечен огън, добави Худак.

В изказване на UPS пред „ Ройтерс “ се показва, че в компанията са натъжени от случая, който UPS дефинира като "безсмислен акт на принуждение ".

Police pursuit of UPS truck ends in hail of gunfire, 4 dead after armed robbery shootout in South Florida https://t.co/eXD2LPZzk2
— WPTV (@WPTV) December 6, 2019

На този стадий не са посочени имената на двамата крадци, нито на двете почтени жертви.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР