Четирима души са задържани при специализирана полицейска операция срещу разпространението

...
Четирима души са задържани при специализирана полицейска операция срещу разпространението
Коментари Харесай

Спецакция в Пазарджик: Закопчаха четирима с наркотици

Четирима души са арестувани при профилирана полицейска интервенция против разпространяването на опиати на територията на региона. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Единият е арестуван за произвеждане, а другите трима - за владение на опиати. Служители на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР - Пазарджик взаимно с сътрудниците им от районно управление (на МВР) - Септември направили претършуване в къща в Септември.

Полицаите открили, че в избеното помещение, употребено от 49-годишен пазарджиклия, той съхранявал разнообразни прекурсори и съоръжение за произвеждане на метамфетамин. В хода на следствието било открито, че създаденият синтетичен опиат бил предопределен за продажба. Откритите материали са конфискувани, а мъжът е арестуван в ареста на районно управление (на МВР) - Септември. Изясняването и документирането на случая продължава под наблюдението на прокурор.

Екипи на районно управление (на МВР) - Пещера ревизирали къщата на 38-годишен от брациговското село Козарско. Криминалистите се натъкнали на суха листна маса от глави и съцветия, с обща маса към 160 грама марихуана, съгласно данните от полевия тест.

В региона на градския парк в Пещера органите на реда засекли 22-годишен от същия град. У него са открити две полиетиленови пликчета с съвсем 5 грама метамфетамин. Аналогичен е и казусът в парка пред гарата във Велинград.

Служители на ръководството в курорта ревизирали 21-годишен от с.Дорково, който носел със себе си полиетиленово топче със суха марихуана. Спрямо тримата се водят полицейски производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР