Четирима души са арестувани в Ихтиман заради неподчинение и заплахи

...
Четирима души са арестувани в Ихтиман заради неподчинение и заплахи
Коментари Харесай

4 ареста заради тормоз с музика в 5 сутринта и заплахи към полицаи

Четирима души са задържани в Ихтиман поради непокорство и закани по отношение на полицейски чиновници, заяви Министерство на вътрешните работи.

Около 5.30 часа тази заран в местното Районно ръководство е получен сигнал, че в двора на къща в града е сложена озвучителна уредба, от която се чува мощна музика. На адреса е изпратен автопатрул, който открил, че в двора има трима души. Въпреки многократните разпоредби да прекратят мощната музика, те не се подчинили и почнали да насочат закани и закани по отношение на униформените. След като служителите на реда иззели уредбата, на място се струпала навалица от към 20 живущи наоколо, които пробвали да осуетят действията на полицията.

След преодоляване на обстановката и възобновяване на публичния ред била подхваната профилирана полицейска интервенция за определяне на всички участници в случая, добавя Министерство на вътрешните работи.

С полицейска мярка за 24 часа са арестувани мъж и три дами. По случая е формирано бързо произвеждане за закононарушение по чл.270 от Наказателен кодекс.

Работата продължава под надзора на Районна прокуратура - Ихтиман.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР