Четирима души не достигнаха за кворум на свиканото от т.нар.

...
Четирима души не достигнаха за кворум на свиканото от т.нар.
Коментари Харесай

Опозицията в БСП поиска оставките на Борисов и Гешев

Четирима души не доближиха за кворум на свиканото от така наречен " вътрешна съпротива " в Българска социалистическа партия съвещание на Националния съвет.

Опозицията в партията се събра за повторно, само че приготви единствено план на решения по предложенията на ГЕРБ за нова конституция и за идния избор на водач на Българска социалистическа партия.

Между опозицията в Българска социалистическа партия и Изпълнителното бюро няма различия по оповестената към този момент от Нинова позиция, че партията е изрично срещу плана на Конституция, квалифициран от ГЕРБ. От съвета обаче допълват, че " изходът от тази обстановка е в оставката на държавното управление, на основния прокурор и отхвърли на парламентарните групи да поемат изследователски мандат в този парламент ".

В плана на позиция се насочва апел към членовете на Българска социалистическа партия да вземат участие интензивно в антиправителствените митинги с гледище за оставката на Борисов и Гешев.

" Смятаме, че дейностите точно отвън Народното събрание в обществото ще бъдат решаващи по тази причина дали ще се допусне подхванатият към този момент опит от ръководещите да продължат под някаква нова форма, в нова маска досегашното ръководство или болшинството български жители ще попречат на това тяхно желание ", разгласи Янаки Стоилов.

За идния партиен избор за водач на партията след днешната полемика също се насочва апел към членската маса да бъде изключително бдителна.

" Призовавайки за тяхната зоркост да не позволен опорочаване. Партията ще даде образец на хората, че тя в реалност се бори с порочните феномени, насаждани от политическа партия ГЕРБ ", сподели Юрий Асланов.

Все още няма направени описи за гласоподаване на идния избор в Българска социалистическа партия, разгласи Калоян Паргов.

" Това са част от терзанията, защото към този момент 10-12 дни преди директния избор не е ясна още числеността на участниците ", уточни той, представен от БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР