Четирикратният световен шампион Джон Хигинс заяви във видео обръщение към

...
Четирикратният световен шампион Джон Хигинс заяви във видео обръщение към
Коментари Харесай

Джон Хигинс: Ще отмъстя на Уилямс в България за загубената титла

Четирикратният международен първенец Джон Хигинс съобщи във видео послание към български почитатели, че няма самообладание за идните дуели против Марк Уилямс в София (20 ноември) и Пловдив (21 ноември). Вълшебникa от Уишоу се закани на своя конкурент, че ще търси реванш и възмездие в България след загубата във финала на Световното състезание по снукър през май месец. Тогава в един героичен конфликт Хигинс загуби втори следващ край, с цел да може Уилямс да победи със Световната купа за трети път в своята кариера.

“Здравейте на всички български почитатели на снукъра. Аз и Марк Уилямс идваме на 20 и 21 ноември в София и Пловдив, с цел да изпълним Winbet снукър реванша. Това ще бъде преиграването и отмъщението ми против Марк Уилямс, който съумя да ме победи на финала на Световното състезание тази година, тъй че пристигам с цел да отмъстя на моя максимален конкурент! Очаквам всички българскии почитатели на снукъра да ни поддържат, към момента може да закупите билети на eventim.bg. Заповядайте и ще изкарате една прелестна снукър вечер. Всичко най-хубаво, пазете се и до скоро “, споделя Джон Хигинс във видеото.

Джон Хигинс и Марк Уилямс ще изиграят два Winbet снукър реванша в София (20 ноември) и Пловдив (21 ноември) за наслада на българска аудитория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР