Четири стихии - Земя, огън, вода и въздух оформят нова

...
Четири стихии - Земя, огън, вода и въздух оформят нова
Коментари Харесай

Колекция от рециклирани материали

Четири стихии - Земя, огън, вода и въздух оформят нова фешън линия " ЗОВВ ". Дрехите и бижутата от сбирката са направени напълно от рециклирани материали. Създателите на стилната линия насочат своя вик против свъхконсумацията и замърсяването на планетата.

Мизия - името, което всеки свързва с опустошителното наводняване от преди няколко години се трансформира в име на една от облеклата в сбирката " ЗОВВ ".
Деница Петрова, уредник на събитието: Всички облекла са с имена на наранени региони от една от стихиите. Просто желаеме за следващ път да кажем на хората, че стихиите са по-силни от нас и в случай че ние не се държим вярно с тях и не живеем природосъобразно един ден, те могат да се извърнат против нас и тогава нищо хубаво не ни чака. И се надяваме нашето обръщение да доближи до колкото се може повече хора, с цел да може всеки да търси някакъв нов метод за живот на старите си облекла, даже и предмети и всевъзможен вид движимости.
Земя, огън, вода и въздух са имената на четирите мини сбирки. Всеки модел от тях пресъздава съответната буря с цветове и детайли. С леки материи и нежната дантела в светли нюанси е сътворена най-ефирната от мини сбирките - Въздух. За пресъздаване на огнената буря дизайнерката е употребила червен и черен цвят, а някои от моделите са обгорени и наподобяват вулканична лава.
Деница Петрова, уредник на събитието: Тук са облеклата от детайла земя, които са с по-земни цветове, с кафяво. Това сако е от котюра земя, което прилича земната повърхнина погледната от птичи взор. Това е разграничено като имоти. Мелинда Хубин, дизайнер на сбирка " ЗОВВ ": Това е главния модел от мини сбирката вода. Всички тези късчета са от остатъците, които сме употребявали за изработката на някои от другите облекла и сме ги употребявали като украса, с цел да създадем релеф, който също да наподоби релефа на водата. Деница Петрова, уредник на събитието: ЗОВВ е абревиатура на Земя, огън, вода и въздух като сбирката е повлияна напълно от свъхконсумацията, която ни залива от всякъде и като цяло желаеме да отправим един вик към всички хора да пазарят по-осъзнато, да живеят по-опростен метод на живот. Мелинда Хубин, дизайнер на сбирка " ЗОВВ ": Аз имам вяра, че би трябвало да се обединим, с цел да създадем света по-добър и да създадем всичко допустимо. Трябва да стартираме първо от себе си.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР