Четири спортни събития предлага на жителите и гостите си Стара

...
Четири спортни събития предлага на жителите и гостите си Стара
Коментари Харесай

Четири турнира носят много спортни емоции в Стара Загора

Четири спортни събития предлага на жителите и гостите си Стара Загора през идващите няколко дни, оповестиха от Общината.

От 20 октомври в града идват тимове за Балканиада по футбол за ветерани . Началото на шампионата е в събота, от 9:00 часа на стадион „ Локомотив “.

За девета поредна година под липите се събират фенове и майстори на Цар футбол . В тазгодишното издание на Балканиадата се чакат 200 участника, както и посетители от Кипър, Корфу, Ниш и Бурса.

Събитието продължава и в петък. На 21 октомври стартират и други три шампионата. Шампионат по минифутбол за хора с нарушаване в слуха чака аудитория през почивните дни на игрищата зад Централна поща.

Около 70 участници ще премерят умения на терена. Организатори са Спортен клуб на Глухите, Спортна федерация на глухите в България и Община Стара Загора.

В същия ден, от 9:00 часа, е началото на двудневния Международен турнир  „ Руси Русев “. Плувците ще се състезават в Общинския плувен басейн на 25 м. Той се провежда от Спортен клуб по плуване „ Траяна “ с поддръжката на Община Стара Загора. Състезанието е в памет на дългогодишния треньор и активист на плуването.

В събота, от 10.00 часа, среща на тепиха в зала УСШ си дават момчета, юноши и девойки - младша възраст за осемнадесетото издание на шампионата „ Недьо Ранчев “, отдаден на основателя на спортовете джудо и самбо в Стара Загора инж. Недьо Ранчев.

Над 20 клуба ще вземат присъединяване в битките , като се чака и интернационално наличие. Главен арбитър ще бъде Димо Неделчев - шеф на Спортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР