Четири различни локации ще обитават племената в четвъртия сезон на

...
Четири различни локации ще обитават племената в четвъртия сезон на
Коментари Харесай

Четири локации ще обитават племената в четвърти сезон на “Игри на волята: България”

Четири разнообразни местоположения ще населяват племената в четвъртия сезон на най-екстремното риалити в телевизионния ефир - “Игри на волята: България ”. Разпределението ще се взема решение посредством тежки отборни борби на Арената. Всяка седмица състезателите ще се впускат в яростна битка за мястото, на което ще обитават през идващите седем дни. Една от изненадите на сезона ще бъде новата четвърта локация, която ще преобърне хода на играта.

Победителите в борбите за територия ще отпразнуват триумфа си в охолството на Резиденцията. Те ще се настанят в първокласна къща с всички вероятни улеснения и панорама към морската простор. На разположение на участниците ще са няколко спални, бани, лятна кухня и басейн. В рамките на седмица племето ще живее в разкош измежду обилие от храна и опция за почивка след изтощителните борби.

Племето, заело втора позиция в териториалните борби, ще се настани в Стопанството. Там участниците ще имат покрив над главите си, само че ще би трябвало да заслужат прехраната си с тежък труд. Те ще се грижат за животните в двора и за огромната градина с плодове и зеленчуци, следвайки инструкциите на своя собственик - Пламен Томов.

“Ще им давам всевъзможни задания, каквито са нужни в стопанството. Като е изсъхнало и горещо, би трябвало да се полива. Като стане почвата набита, би трябвало да се разкопае. Да обират продукцията също би трябвало. ” - показа Пламен пред репортера Николай Василковски за „ Здравей, България “. Стопанството изисква доста грижи, по тази причина по време на своя престой там, състезателите ще бъдат под зоркия му взор и ще следват неговите упътвания.

Племето, претърпяло загуба на териториалната борба, ще се изправи пред предизвикването да оцелява на Дивата река. Изолирана от цивилизацията, тя не предлага на участниците нито храна, нито заслон. Тяхното оцеляване ще е вследствие на мощна воля, устойчивост и съобразителност. Племето, попаднало на този изящен бряг, ще изпита силата си в извънредно сурови условия.

И в четвъртия сезон на “Игри на волята: България ” локациите ще разкрият хубостта на Българското Черноморие. Племената ще се впуснат в яростни борби за територия в блян към първото място. Феновете на приключенското реалити ще могат да проследят всички оспорвани конфликти на Арената и да надникнат в четвъртата непозната локация от 3 септември в ефира на NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР