Четири месеца занимаваме министър Валентин Радев с проблема на Ботевград.

...
Четири месеца занимаваме министър Валентин Радев с проблема на Ботевград.
Коментари Харесай

Румен Петков: В Ботевград няма полиция, Пелов го е знаел отлично

Четири месеца занимаваме министър Валентин Радев с казуса на Ботевград. Престъпниците знаят, че в Ботевград няма полиция и си вършат каквото си искатq съобщи ръководителят на АБВ Румен Петков пред Bulgaria ON AIR.
Дни преди избягалият от Централния софийски затвор Владимир Пелов да бъде убит в Ботевград, от АБВ желаеха оставката на вътрешния министър точно поради проблемите с реда в града. По думите на Румен Петков, убитият нарушител неслучайно е отишъл да живее там, а съставът на полицията в Ботевград може да обслужва единствено една патрулна кола.
"Какво значи "пуснал брада, поставил качулка "... Какво чакат - да тръгне с табелка "Аз съм Пелов "?, акцентира Петков, визирайки обясненията на органите на реда за какво рецидивистът не е бил хванат по-рано.
"Не може Пелов да се шматка там месец и повече, да е ясно къде е живял... Вътрешна сигурност и прокуратурата би трябвало да създадат доста сериозна инспекция. Имаме образец на тотално безучастие в ущърб на десетки хиляди жители ", сподели още някогашният вътрешен министър.
"Нека Валентин Радев да излезе от министерството без връщане ", настоя Петков, съгласно който вътрешният министър е посочил грозно отношение към чиновниците на Министерство на вътрешните работи и дейностите му са довели до безнравственост в системата.
Вчера депутатите дадоха зелена светлина за осъществяване на плана АЕЦ "Белене ", а Румен Петков дефинира решението като половинчато. Все отново той посочи, че това е добра стъпка в намиране на вложител, основаване на среда и решение на въпроса.
"Тази милиардна инвестиция е доста значима за България и не търпи промени ", акцентира Петков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР