Четири месеца след като Ричард Гиър сключи брак с 35-годишната

...
Четири месеца след като Ричард Гиър сключи брак с 35-годишната
Коментари Харесай

Ричард Гиър ще става пак баща

Четири месеца откакто Ричард Гиър подписа брак с 35-годишната испанска активистка Алехандра Силва, двама ще стават родители, оповестява испанският ежедневник ABC. 68-годишният артист, който има рожден ден на 31 август, има наследник на 18 години от някогашната си брачна половинка Кери Лоуъл. Това няма да е първо дете и за Алехандра, която пък има петгодишен наследник Алберто от предходната си половинка.

Ричард Гиър и Алехандра Силва са дружно от четири години, а през юни 2015 публично разкриха, че са двойка. Сключиха брак през април тази година.

„ Аз съм най-щастливият човек на света. И по какъв начин да не съм?! Женен съм за красива жена, която е интелигентна, сензитивна, отдадена, занимателна, търпелива, която знае по какъв начин да прости, която е невероятна готвачка и прави най-хубавите салати на света “, съобщи във връзка връзката си артистът.

Двамата се срещат през 2014 година, когато Гиър отсяда в хотела в Позитано, Италия, който фамилията на Силва има. Той не спрял да й изпраща цветя, до момента в който тя не се съгласила да излезе на среща с него. Останалото, както се споделя, е история.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР